Kunst en cultuur tijdens Kerststad Valkenburg

Print
Kunst en cultuur tijdens Kerststad Valkenburg

Francine en Romain.

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

In aanloop naar Kerstmis houdt de Kunst en Cultuurraad Valkenburg aan de Geul in de Kloosterkerk een drietal concerten met lokale zanggezelschappen en een driedaagse kunstexpositie.

Het muzikale programma en de tentoonstelling zijn een aanvulling op de activiteiten van Kerststad Valkenburg. Het programma wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met de fanfare St. Cornelius Schin op Geul, verschillende exposanten van de Limburgse Kunstkring, twee gastexposanten en de lokale muziekgezelschappen. Het programma vindt plaats in de Kloosterkerk aan de Oosterweg 1.

Op vrijdag 6 december wordt het kunst- en cultuurweekend geopend om 18.30 uur. Aansluitend is er een optreden van het duo Francine en Romain. Vanaf 21.30 uur is de kunstexpositie geopend. Op zaterdag 7 december is de kunstexpositie tussen 11.00 en 20.00 uur toegankelijk. Om 20.15 uur geeft mannenkoor Geulklank een concert. Op 8 december begint het programma om 11.00 uur met een presentatie van de Limburgse Kunstkring. Om 14.00 uur is er een optreden van het Quintet Fanfare St. Cornelius Schin op Geul. De concerten en de expositie zijn vrij toegankelijk.

Nadere informatie over de activiteiten is te vinden op de website www.kunstencultuurraad.nl,

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen