Mobiliteitscafé, meepraten over de toekomst van verkeer en vervoer

Print
Mobiliteitscafé, meepraten over de toekomst van verkeer en vervoer

Verkeer en vervoer staan centraal tijdens het Mobiliteitscafé. Afbeelding: SCHEILEN, DIANA

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Inwoners van de gemeente Valkenburg aan de Geul die mee willen praten over de mobiliteit binnen hun woonplaats kunnen terecht tijdens het Mobiliteitscafé dat gehouden wordt op donderdag 21 november tussen 19.00 en 21.00 uur in ‘ Geboew aan de Warande 43 in Schin op Geul.

Het Mobiliteitscafé is dé plek voor inwoners om ideeën en ervaringen naar voren te brengen. Tijdens de bijeenkomst wordt een kijkje gegeven in de toekomst van de mobiliteit en welke ontwikkelingen en innovaties gaan plaatsvinden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen