Vocalgroup Magan presenteert decemberagenda

Print
Vocalgroup Magan presenteert decemberagenda

Vocalgroup Magan. Afbeelding: Archieffoto De Limburger

Mechelen / Groot Genhout / Heerlen / Hoensbroek -

Vocalgroup Magan uit Mechelen verzorgt in de maand december een reeks concerten in respectievelijk Heerlen, Genhout en Mechelen.

Het koor is te beluisteren op 8 december in de Andreaskerk in Heerlen vanaf 14.30 uur. Op zondag 15 december is het koor te gast in de Hubertuskerk in Genhout vanaf 9.30 uur en op donderdag 26 december luistert het koor de H. Mis op in de kerk van Mechelen met aansluitend een bijeenkomst.

Verder heeft er een aantal ontwikkelingen plaatsgevonden. Voor sopranen en alten is er momenteel een ledenstop. Het bestuur is onlangs versterkt met Marie-José Konings, José Olfers, Marian Venderbos Hélene vd. Bosch, Peter Vanderheijden en Hilde Vanderheijden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen