Venlo

Rijschoolhouder Ruud Rutten benoemd tot ridder

© ANP

Rijschoolhouder Ruud Rutten is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde bij zijn afscheid als voorzitter van de Federatie Autorijschool Management (FAM).

onze verslaggever

Rutten was van 1980 tot 2014 voorzitter van de Venlose Rijschool Vereniging, kring 077. Hij zorgde dat de oproepplaats behouden bleef. Sinds 2004 is Rutten aangesloten bij de FAM. Tevens was hij bestuurlijk actief bij de brancheorganisatie. Eerst als bestuurslid, later als vicevoorzitter en ten slotte als voorzitter (sinds 2014). Daarnaast is Rutten sinds 1978 vrijwilliger bij sportvereniging HBSV, laatstelijk als voorzitter van de werkgroep langetermijnvisie accommodatie. Vanaf 2003 is Rutten tevens lid van de klankbordgroep sponsoring van en algemeen vrijwilliger bij carnavalsvereniging de Poerker.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal