Venlo

Rijschoolhouder Ruud Rutten benoemd tot ridder

Print
Rijschoolhouder Ruud Rutten benoemd tot ridder

Afbeelding: ANP

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Rijschoolhouder Ruud Rutten is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde bij zijn afscheid als voorzitter van de Federatie Autorijschool Management (FAM).

Rutten was van 1980 tot 2014 voorzitter van de Venlose Rijschool Vereniging, kring 077. Hij zorgde dat de oproepplaats behouden bleef. Sinds 2004 is Rutten aangesloten bij de FAM. Tevens was hij bestuurlijk actief bij de brancheorganisatie. Eerst als bestuurslid, later als vicevoorzitter en ten slotte als voorzitter (sinds 2014). Daarnaast is Rutten sinds 1978 vrijwilliger bij sportvereniging HBSV, laatstelijk als voorzitter van de werkgroep langetermijnvisie accommodatie. Vanaf 2003 is Rutten tevens lid van de klankbordgroep sponsoring van en algemeen vrijwilliger bij carnavalsvereniging de Poerker.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen