Week van Respect ook in Venlo

Paul Kalfsvel deelde zijn verhaal met de aanwezigen. © Hans Huijs

De Week van Respect vond plaats van 5 tot 11 november. Ook Venlo nam dit jaar deel op initiatief van Sportbeweging Gemeente Venlo.

Redactie

Doel tijdens deze week is om een bijdrage te leveren aan sociale veiligheid in de klas, op school, vereniging en in de buurt. Daarbij staat het persoonlijke verhaal centraal. Jonge en oude verenigingsmensen konden bij Bibliotheek Venlo hun verhaal doen over de sport- of bewegingsactiviteit waar ze wekelijks mee bezig zijn. Zo ook het 82-jarige lid van TTC Asterix Paul Kalfsvel. Hij vertelde in geuren en kleuren hoe bedreven hij met Dynamic Tennis bezig is op de maandagmorgen in de Gulick-sporthal in Tegelen. Kalfsvel hoopt dit nog tot in lengte van dagen te mogen doen. De Week van Respect is een initiatief van de Respect Education Foundation. Respect is iets van iedere dag, maar staat in de Week van Respect vol in de schijnwerpers: respect voor jezelf, elkaar en je omgeving.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal