Week van Respect ook in Venlo

Print
Week van Respect ook in Venlo

Paul Kalfsvel deelde zijn verhaal met de aanwezigen. Afbeelding: Hans Huijs

Venlo -

De Week van Respect vond plaats van 5 tot 11 november. Ook Venlo nam dit jaar deel op initiatief van Sportbeweging Gemeente Venlo.

Doel tijdens deze week is om een bijdrage te leveren aan sociale veiligheid in de klas, op school, vereniging en in de buurt. Daarbij staat het persoonlijke verhaal centraal. Jonge en oude verenigingsmensen konden bij Bibliotheek Venlo hun verhaal doen over de sport- of bewegingsactiviteit waar ze wekelijks mee bezig zijn. Zo ook het 82-jarige lid van TTC Asterix Paul Kalfsvel. Hij vertelde in geuren en kleuren hoe bedreven hij met Dynamic Tennis bezig is op de maandagmorgen in de Gulick-sporthal in Tegelen. Kalfsvel hoopt dit nog tot in lengte van dagen te mogen doen. De Week van Respect is een initiatief van de Respect Education Foundation. Respect is iets van iedere dag, maar staat in de Week van Respect vol in de schijnwerpers: respect voor jezelf, elkaar en je omgeving.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen