‘De Halve van Ell’, voor de 31e keer op de hardloopkalender

Ben jij erbij? © LG de Grenslaupers

Voor de 31e keer staat De Halve van Ell op de hardloopkalender. Zondag 24 november om 10.30 worden de drie grotere afstanden (7,9 – 12,5 en 21,1 km) ‘weggeschoten’ door een prominente Leudaller of Leudalster. Het hardloopevenement steunt volledig op vrijwilligers, grotendeels afkomstig uit de organiserende vereniging LG De Grenslaupers uit Stramproy.

redactie

De afstanden voeren elk over één grote ronde, waarbij bij de 21 km de kernen Ell, Haler, Neeritter, Ittervoort en Hunsel worden aangedaan. De parcoursen voeren door het buitengebied van de genoemde kernen, maar ook dwars door Ell, Neeritter en Hunsel. De startplek is op de Ellerweg ter hoogte van de brug over de A2. Naar verwachting staan er tussen de 500 en 600 deelnemers aan de start. Inschrijflocatie is Eetcafé ‘De Prairie’, aan de Sebastiaanstraat 51 in Ell. De 1,1 km voor de jeugd start vlak voor het inschrijflokaal om 10.40 uur.

Voor iedere deelnemer is er na afloop een herinnering en onder de voorinschrijvingen wordt een groot aantal tombolaprijzen verloot.

Kijk hier voor meer informatie.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal