‘De Halve van Ell’, voor de 31e keer op de hardloopkalender

Print
‘De Halve van Ell’, voor de 31e keer op de hardloopkalender

Ben jij erbij? Afbeelding: LG de Grenslaupers

Ell -

Voor de 31e keer staat De Halve van Ell op de hardloopkalender. Zondag 24 november om 10.30 worden de drie grotere afstanden (7,9 – 12,5 en 21,1 km) ‘weggeschoten’ door een prominente Leudaller of Leudalster. Het hardloopevenement steunt volledig op vrijwilligers, grotendeels afkomstig uit de organiserende vereniging LG De Grenslaupers uit Stramproy.

De afstanden voeren elk over één grote ronde, waarbij bij de 21 km de kernen Ell, Haler, Neeritter, Ittervoort en Hunsel worden aangedaan. De parcoursen voeren door het buitengebied van de genoemde kernen, maar ook dwars door Ell, Neeritter en Hunsel. De startplek is op de Ellerweg ter hoogte van de brug over de A2. Naar verwachting staan er tussen de 500 en 600 deelnemers aan de start. Inschrijflocatie is Eetcafé ‘De Prairie’, aan de Sebastiaanstraat 51 in Ell. De 1,1 km voor de jeugd start vlak voor het inschrijflokaal om 10.40 uur.

Voor iedere deelnemer is er na afloop een herinnering en onder de voorinschrijvingen wordt een groot aantal tombolaprijzen verloot.

Kijk hier voor meer informatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen