Kinderen Beesel verwelkomen Sinterklaas

Vorig jaar sprak de Sint de kinderen van Beesel ook toe vanaf het bordes van het oude raadhuis. © SJAB

Dankzij de Stichting Jeugd Actie Beesel (SJAB) kunnen kinderen uit Beesel zondag Sinterklaas en zijn Pieten in Beesel verwelkomen. Om 13.30 uur worden kinderen en hun ouders verwacht bij basisschool ‘t Spick.

Redactie

Onder muzikale begeleiding van de harmonie en schutterij wordt in optocht vertrokken naar molen ‘de Grauwe Beer’ in Ouddorp. Rond 14.00 uur wordt de boot met aan boord Sinterklaas en zijn Pieten verwacht. Vervolgens heet de burgemeester Sint welkom op het bordes van het oude raadhuis. Na het officiële gedeelte worden de kinderen tot 4 jaar uitgenodigd bij Mert 5. Kinderen van 4 jaar en ouder worden verwacht in zaal de Troubadour waar de Pieten een gezellig programma organiseren en waar optredens van kinderen plaatsvinden. Leden van SJAB kunnen vanaf 17.30 uur zelfs nog Pieten thuis aan de deur verwachten.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal