Kinderen Beesel verwelkomen Sinterklaas

Print
Kinderen Beesel verwelkomen Sinterklaas

Vorig jaar sprak de Sint de kinderen van Beesel ook toe vanaf het bordes van het oude raadhuis. Afbeelding: SJAB

Beesel -

Dankzij de Stichting Jeugd Actie Beesel (SJAB) kunnen kinderen uit Beesel zondag Sinterklaas en zijn Pieten in Beesel verwelkomen. Om 13.30 uur worden kinderen en hun ouders verwacht bij basisschool ‘t Spick.

Onder muzikale begeleiding van de harmonie en schutterij wordt in optocht vertrokken naar molen ‘de Grauwe Beer’ in Ouddorp. Rond 14.00 uur wordt de boot met aan boord Sinterklaas en zijn Pieten verwacht. Vervolgens heet de burgemeester Sint welkom op het bordes van het oude raadhuis. Na het officiële gedeelte worden de kinderen tot 4 jaar uitgenodigd bij Mert 5. Kinderen van 4 jaar en ouder worden verwacht in zaal de Troubadour waar de Pieten een gezellig programma organiseren en waar optredens van kinderen plaatsvinden. Leden van SJAB kunnen vanaf 17.30 uur zelfs nog Pieten thuis aan de deur verwachten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen