Ghost Stories en ode aan Rembrandt in Munttheater in Weert

Print
Ghost Stories en ode aan Rembrandt in Munttheater in Weert

Een muzikale ode aan Rembrandt. Afbeelding: Munttheater

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De West End hit ‘Ghost Stories’ en een muzikale ode aan Rembrandt staan binnenkort op de planken van het Weerter Munttheater.

De West End hit ‘Ghost Stories’ komt met een Nederlandse versie op 23 november naar het Munttheater. Een professor in de parapsychologie geeft een lezing over spookverhalen. Drie verhalen zijn hem in het bijzonder bijgebleven: dat van een nachtwaker, een jonge bestuurder en een zakenman die zijn eerste kind verwacht. Hebben die drie onverklaarbare ervaringen iets met elkaar te maken?

In 2019 staat Nederland in het teken van `Rembrandt en de Gouden Eeuw’. Aanleiding is het 350e sterfjaar van de beroemdste Hollandse Meester. Rembrandt van Rijn is dé legende uit de Nederlandse kunstgeschiedenis. Hij liet 500 schilderijen na en leidde meer dan veertig leerlingen op, van wie een aantal zeer bekend werd. Voormalig Flairck-gitarist Hans Visser en de Russische top-accordeoniste en zangeres Irena Filippova brengen op 21 november een muzikale ode aan Rembrandt en De Gouden Eeuw, het tijdperk waarin Nederland de wereld domineerde, met projecties van de beroemde schilderijen en eigentijdse muziek.

Kaarten zijn online verkrijgbaar of via de theaterkassa, tel. 0495-513575.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen