Scheidingscafé focust op de ‘prettige feestdagen?’

© Luc Lodder

Het Scheidingscafé dat gehouden wordt op dinsdag 3 december van 19.00 tot 20.30 uur in Muziekschool Kumulus, Sint Maartenspoort 2 heeft als thema ‘prettige feestdagen?’

Jeroen Janssen

De feestdagen in december kunnen voor de nodige stress zorgen, maar al helemaal bij mensen die (net) gescheiden zijn. Vragen rondom dit fenomeen komen aan bod tijdens deze bijeenkomst van het Scheidingscafé.

Na de pauze is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, naar verhalen van anderen te luisteren of gebruik te maken van de tips van anderen. Het Scheidingscafé Zuid- Limburg wordt georganiseerd door Stefan Willems van de Praktijk voor ScheidingsBegeleiding, Ingeborg Dijkstra van Stepping Stones Coaching en Yolanda de Boer, ervaringsdeskundige, in samenwerking met Centre Céramique. Nadere informatie via de website www.scheidingscafezuidlimburg.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal