Concordia Treebeek voert symfonie Lord of the Rings uit

The Lord of the Rings spreekt tot de verbeelding. © archief De Limburger

In het kader van het 85-jarig jubileum, verzorgt Harmonie Orkest Concordia Treebeek op zaterdag 30 november om 19.30 uur een groot jubileumconcert in de Brikke Oave te Brunssum.

Wil Wagenvoort

Voor de pauze voert het harmonie orkest samen met zandkunstenaar Immanuel Boie en een verteller (Peter Scheele) ‘Symphony No. 1 – Lord of the Rings’ van Johan de Meij volledig uit. Dit muziekwerk duurt ongeveer 45 minuten en omvat muziek, visueel ondersteund door de zandkunstenaar. Na de pauze treedt het orkest op met het komisch muzikale duo Stenzel en Kivits.

Na afloop van het concert gaat het feest beneden in de foyer nog even verder en kunnen de bezoekers genieten van de Spaanse klanken van Tuna de Maastricht.

Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro en aan de dagkassa tien euro. Kaarten zijn te koop in d’r Brikke Oave, Trefcentrum Treebeek en Sigarenzaak Hermans.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal