Concordia Treebeek voert symfonie Lord of the Rings uit

Print
Concordia Treebeek voert symfonie Lord of the Rings uit

The Lord of the Rings spreekt tot de verbeelding. Afbeelding: archief De Limburger

Brunssum -

In het kader van het 85-jarig jubileum, verzorgt Harmonie Orkest Concordia Treebeek op zaterdag 30 november om 19.30 uur een groot jubileumconcert in de Brikke Oave te Brunssum.

Voor de pauze voert het harmonie orkest samen met zandkunstenaar Immanuel Boie en een verteller (Peter Scheele) ‘Symphony No. 1 – Lord of the Rings’ van Johan de Meij volledig uit. Dit muziekwerk duurt ongeveer 45 minuten en omvat muziek, visueel ondersteund door de zandkunstenaar. Na de pauze treedt het orkest op met het komisch muzikale duo Stenzel en Kivits.

Na afloop van het concert gaat het feest beneden in de foyer nog even verder en kunnen de bezoekers genieten van de Spaanse klanken van Tuna de Maastricht.

Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro en aan de dagkassa tien euro. Kaarten zijn te koop in d’r Brikke Oave, Trefcentrum Treebeek en Sigarenzaak Hermans.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen