B-girl Jasmijn in programma ‘Superkids’

Jasmijn is zaterdag te zien op tv. © Dansschool Fresh

Jasmijn Ras is zaterdag 16 november om 20.00 uur te zien bij het SBS6-programma ‘Superkids’. Voor dit tv-programma zijn diverse kinderen geselecteerd die een bijzonder talent hebben in muziek, zang, dans of sport. De B-girl oftewel breakdance girl uit Soerendonk laat in deze tv show een breakdance act zien. Het programma wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Johnny de Mol.

redactie

Jasmijn startte met breakdance nadat ze een B-girl zag dansen bij een proefles in Budel. Inmiddels danst ze al een aantal jaar op hoog niveau bij Dansschool Fresh in Weert. Eerst nog in combinatie met turnen, waar ze veel voordeel uit heeft gehaald voor haar breakdance. Al snel werd het te druk met breakdance battles die ook geregeld in het buitenland plaatsvonden. Ze heeft zich nu volledig op het dansen gestort. „Dit is waar ik veel energie uit haal en dansen is écht mijn passie. Ook is het een sport waar ik heel creatief in kan zijn door iedere keer andere moves of combinaties te bedenken.”

Speciale les

Jasmijn is zeven dagen per week bezig met dans en traint met haar crew Fresh Allstars bij Dansschool Fresh in Weert. Tevens traint ze ook in de nieuwe ‘Olympic Class’ die mede mogelijk wordt gemaakt door GaanVoorGoud en de Gemeente Weert. Deze speciale les biedt dansers met Olympische ambities in een vroeg stadium de juiste begeleiding om de top te kunnen bereiken.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal