BCL Treffen 2019 en Caldenbroich Music Night in Grubbenvorst

Door het BCL Treffen 2019 te koppelen aan Caldenbroich Music Night staat Grubbenvorst een cultureel feestweekend te wachten. © BCL/CMN

In Grubbenvorst vindt in gemeenschapshuis ’t Haeren aan de Irenestraat 20 een cultureel weekend plaats waarbij muziek de hoogste toon voert. Op vrijdagavond 22 en zaterdagmiddag 23 november vindt Caldenbroich Music Night plaats. Op zondag 24 november wordt het weekend afgesloten met het BCL Treffen 2019.

Redactie

GMV de Plaggenhouwers en Sociëteit Caldenbroich slaan hiervoor de handen in elkaar. Het muziekspektakel door orkest en slagwerkensemble van Harmonie St. Joseph wordt doorspekt met gastoptredens van plaatselijke en regionale amateur- en professionele artiesten. Op deze manier wordt de harmoniemuziek op een meer populaire manier dichter bij het publiek gebracht. De zaterdagmiddag krijgt een voornamelijk carnavalesk tintje met onder andere een optreden van de Toddezek. Zodra Caldenbroich Music Night afgelopen is wordt de concertzaal in ’t Haeren omgebouwd tot een feestzaal waar op zaterdag 23 november een feestavond plaatsvindt. Grubbenvorster artiesten zoals Bjorn van Berkel, Ald Prinse Convent en Luc&Eef openen de avond. Vervolgens komt er een keur van artiesten voorbij zoals het duo Bjorn en Mieke die al hun hits ten gehore brengen en Snollebollekes. Helene Fischer Double zal samen met Beck&Bauer zorgen voor een Duits tintje aan de avond. Op zondag verwelkomt GMV de Plaggenhouwers vele carnavalsvereniging in ’t Haeren. Opnieuw zullen artiesten uit Grubbenvorst, zoals de Toddezek, maar ook uit de rest van Limburg de aanwezigen de Grubbenvorster Gekke Maondaag laten beleven. Kaarten voor Caldenbroich Music Night zijn verkrijgbaar bij ’t Haeren, ‘Beej Toën’ of Lekker Gewoën. BCL-kaarten voor de zaterdagavond zijn te koop via www.bcl2019.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal