Drie dorpenwandeling in Venray en Boxmeer

Print
Drie dorpenwandeling in Venray en Boxmeer

De wandeling voert door drie dorpen en twee gemeenten. Eentje in Limburg en eentje in Brabant. Afbeelding: IVN Geijsteren-Venray

Geijsteren / Venray -

IVN Geijsteren-Venray verzorgt op zondag 24 november een driedorpenwandeling in twee gemeenten, Venray en Boxmeer. De wandeling start om 10.00 uur bij de Maria Kapel aan de Kapelstraat in Holthees.

Tijdens de drie dorpenwandeling maken de deelnemers kennis met de historie, het gevarieerde landschap en natuur gecreëerd door de Maas die duidelijke sporen heeft achtergelaten in het landschap. De mens heeft in de loop der tijd ook de nodige invloed uitgeoefend op het gebied. Deze cultuurhistorische aspecten worden onderweg door een gids belicht. De wandeling is vijf kilometer lang en deelname is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen