Geen treinen rondom Roermond en Sittard volgende week

Print
Geen treinen rondom Roermond en Sittard volgende week

Afbeelding: ANP XTRA

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er van donderdag 21 november tot en met zondag 24 november geen treinen op verschillende trajecten rondom Roermond.

In die periode rijden er geen treinen tussen Roermond en Swalmen. Ook tussen Roermond en Sittard kunnen reizigers geen gebruik maken van de trein. Op donderdag 21 november rijden er geen stoptreinen tussen Echt en Roermond.

Tijdens de spoorwerkzaamheden bieden Arriva en NS vervangend busvervoer. Er dient rekening worden gehouden met een langere reistijd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen