Brand in Sevenum: schuur met stro in lichterlaaie

Foto ter illustratie. © ANP XTRA

De hulpdiensten zijn donderdag uitgerukt voor een brand in een schuur in Sevenum. In de schuur lag stro en hout opgeslagen. De brand was korte tijd uitslaand.

Redactie

Dat gebeurde rond de klok van kwart voor zes aan de Grubbenvorsterweg. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een vrijstaande schuur van 10x15 meter.

De brandweer was met groot materiaal uitgerukt. Diverse brandweerlieden met meerdere blusvoertuigen waren ter plaatse om het vuur te bestrijden. Rond zeven uur was de brand onder controle. Enkele asbesthoudende dakplaten zijn door de brand geknapt, maar vormen volgens de brandweer geen gevaar. De Grubbenvorsterweg is tijdens de brandbestrijding korte tijd afgesloten geweest maar kon al snel weer voor alle verkeer worden opengesteld.

De brandweer zegt dat er geen gewonden zijn gevallen. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal