Brand in Sevenum: schuur met stro in lichterlaaie

Print
Brand in Sevenum: schuur met stro in lichterlaaie

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP XTRA

Sevenum -

De hulpdiensten zijn donderdag uitgerukt voor een brand in een schuur in Sevenum. In de schuur lag stro en hout opgeslagen. De brand was korte tijd uitslaand.

Dat gebeurde rond de klok van kwart voor zes aan de Grubbenvorsterweg. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een vrijstaande schuur van 10x15 meter.

De brandweer was met groot materiaal uitgerukt. Diverse brandweerlieden met meerdere blusvoertuigen waren ter plaatse om het vuur te bestrijden. Rond zeven uur was de brand onder controle. Enkele asbesthoudende dakplaten zijn door de brand geknapt, maar vormen volgens de brandweer geen gevaar. De Grubbenvorsterweg is tijdens de brandbestrijding korte tijd afgesloten geweest maar kon al snel weer voor alle verkeer worden opengesteld.

De brandweer zegt dat er geen gewonden zijn gevallen. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen