Dyslexietour komt naar Landgraaf

Print
Dyslexietour komt naar Landgraaf

Veel aandacht voor de jeugd. Afbeelding: Bibliotheek Landgraaf/Shutterstock

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De Dyslexietour komt op zaterdag 30 november naar Landgraaf. De afdeling Limburg van Oudervereniging Balans houdt samen met de bibliotheek van 13.30 tot 16.30 uur een inloopmiddag over leesproblemen en dyslexie voor ouders en hun kinderen.

Onderdeel van het programma is de film Dyslexie, wat heb ik nodig? met aansluitend een korte presentatie Houvast bij leesproblemen en dyslexie. Aanvang is om 14.30 uur en 15.30 uur. Na de presentaties kunnen vragen worden gesteld.

Stands

Er is ook een informatiemarkt dyslexie, met onder meer een stands van Balans en Jens, met veel informatie voor ouders en kinderen over dyslexie. Verder is er een meet & greet met kinderboekenschrijfster Esther Walraven. Zij neemt de kinderen mee in haar informatieve boeken en houdt een quiz. Aanvang 14.15 en 15.15 uur.

Taal in Blokjes houdt een speurtocht en laat zien hoe deze methode kan helpen bij leesproblemen.

De toegang is gratis. Wel aanmelden via info@bibliotheeklandgraaf.nl of tel. 045-5695660.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen