Michelle Powell geeft concert in Ursulinenconvent

Print
Michelle Powell geeft concert in Ursulinenconvent

Michelle Powell. Afbeelding: Eigen foto

Eijsden -

‘Variaties en Beelden’ is de titel van een concert dat gegeven wordt door de Canadese pianiste Michelle Powell in het Ursulinenconvent op 23 november vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 17 euro.

Michelle Powell speelt voor de aanwezigen de Variations sérieuses in d kl. terts van Mendelssohn (op. 54 uit 1841), de Variationen über ein eigenes Thema (WoO 80 uit 1806) van Beethoven en Images van Debussy uit 1905-1907. Het concert vindt plaats in de kapel van het Ursulinenconvent en de bezoekers worden uitgenodigd om tijdens het concert de inspiratie die de muziek biedt, te vertolken in hun eigen creaties. Natuurlijk kan het publiek ook gewoon luisteren en na het concert met Michelle Powell, van gedachten te wisselen over wat ze gehoord hebben.

Pianiste Michelle Powell heeft prijzen gewonnen in verschillende competities en is ook artistiek directeur van Opus 16 Concerten. Opus 16 is opgericht om schoonheid te brengen in het alledaagse leven. Het concert wordt gegeven in de Kapel Sterre der Zee van Museum het Ursulinenconvent

Nadere informatie en kaartverkoop via de website www.michellepowellpianist.com/opus16