Kringloop Zuid verkoopt kringloopkerstbomen

Print
Kringloop Zuid verkoopt kringloopkerstbomen

De vestiging van Kringloop Zuid, hier enkele jaren geleden in aanbouw, is voor een groot deel opgetrokken uit hergebruikte materialen. Afbeelding: Loraine Bodewes

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Maastricht / Itteren -

Tweedehandswinkel Kringloop Zuid, met vestigingen in Maastricht en Valkenburg, gaat dit jaar kerstbomen verkopen die na de feestdagen teruggebracht kunnen worden om ze te herplanten.

Klanten kunnen de kerstboom na bewezen diensten weer inleveren, waarna ze in een bos worden terug geplant. De bomen bij Kringloop Zuid komen van een kweker uit Ransdaal.

Het gaat om een landelijk initiatief genaamd Duurzame Kerstbomen van een boomkweker uit de provincie Utrecht: „Er worden geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt.”

De bomen kunnen online bij www.duurzame-kerstbomen.nl worden besteld. De vestigingen van Kringloop Zuid dienen als uitgiftepunten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen