Jubileum-slotconcert Scholengemeenschap Sint Ursula

Print
Jubileum-slotconcert Scholengemeenschap Sint Ursula

Het jubileum-harmonieorkest van St. Ursula. Afbeelding: Sg. St. Ursula

Horn / Heythuysen -

Het jubileum-harmonieorkest sluit zondag 8 september met een muzikaal programma het feestjaar ter gelegenheid van honderd jaar St. Ursula Horn en 25 jaar St. Ursula Heythuysen af.

Het orkest, samengesteld uit (oud)-leerlingen en (oud)-collega’s van Scholengemeenschap Sint Ursula, brengt voor de pauze een repertoire ten gehore van klassieke muziek met een Spaans tintje. Het tweede deel van het concertprogramma bestaat uit nummers in combinatie met een combo en zang. Het orkest staat onder leiding van dirigent en oud-leerling Jac Sniekers uit Thorn. De uitvoering vindt plaats om 15.00 uur in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond. De toegang bedraagt 15 euro per persoon, inclusief pauzedrankje en garderobe. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen