Collectanten KWF Kankerbestrijding Groot Roermond halen 31.977 euro op

Print
Collectanten KWF Kankerbestrijding Groot Roermond halen 31.977 euro op

De jubilerende vrijwilligers van KWF Kankerbestrijding Groot Roermond. Afbeelding: Sandra Moors

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Posterholt / Vlodrop / Montfort / Melick / Herkenbosch / Sint Odiliënberg / Paarlo / Reutje -

De collecte voor KWF Kankerbestrijding in de gemeenten Roermond en Roerdalen heeft 31.977 euro opgebracht. Nog een heuglijk feit is dat maar liefst zestien vrijwilligers dit jaar twaalfeneenhalf of vijfentwintig jaar voor KWF collecteerden. Deze jubilarissen zijn onlangs voor hun staat van dienst en inzet in het Toon Hermans Huis Roermond gehuldigd.

Wie volgend jaar tijd wil vrijmaken om een paar uurtjes te collecteren of de coördinatie wil verzorgen voor een wijk in Roermond, Swalmen of Vlodrop kan zich opgeven via KWFroermond@outlook.com of tel. 06 2233 0118. Een pb sturen op de facebookpagina van KWF afdeling Roermond-Roerdalen-Swalmen kan ook.

Giften kunnen nog worden overgemaakt op IBAN NL63RABO0184114330 t.n.v. KWF Kankerbestrijding Afdeling Roermond.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen