Opnieuw aanhouding bij politieactie in Venlo en Blerick

Print
Opnieuw aanhouding bij politieactie in Venlo en Blerick

Afbeelding: ANP XTRA

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Bij drie doorzoekingen in Venlo en Blerick heeft de politie vrijdag een man aangehouden. Het gaat om een 27-jarige Venlonaar.

Volgens de politie zijn meerdere kilo’s verdovende middelen en twee vuurwapens in beslag genomen. In verband met het lopend onderzoek kan een politiewoordvoerster niet zeggen om wat voor drugs het precies gaat. De doorzoekingen vonden plaats in een woning in Blerick, een bedrijfspand in Blerick en een woning in Venlo-Noord.

Maandag zijn bij een politiecontrole in Venlo en Blerick ook al twee aanhoudingen verricht. In Venlo-Noord is een 28-jarige Blerickenaar aangehouden. Tijdens een huiszoeking in Blerick werd de bewoner in de boeien geslagen. Beide personen worden verdacht van het in bezit hebben van en handel in verdovende middelen.

Project

De aanhoudingen vloeien vloeit voort uit het project Pandora, de wijkgerichte aanpak waarbij de politie, gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerken om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten.