Opnieuw aanhouding bij politieactie in Venlo en Blerick

Print
Opnieuw aanhouding bij politieactie in Venlo en Blerick

Afbeelding: ANP XTRA

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Bij drie doorzoekingen in Venlo en Blerick heeft de politie vrijdag een man aangehouden. Het gaat om een 27-jarige Venlonaar.

Volgens de politie zijn meerdere kilo’s verdovende middelen en twee vuurwapens in beslag genomen. In verband met het lopend onderzoek kan een politiewoordvoerster niet zeggen om wat voor drugs het precies gaat. De doorzoekingen vonden plaats in een woning in Blerick, een bedrijfspand in Blerick en een woning in Venlo-Noord.

Maandag zijn bij een politiecontrole in Venlo en Blerick ook al twee aanhoudingen verricht. In Venlo-Noord is een 28-jarige Blerickenaar aangehouden. Tijdens een huiszoeking in Blerick werd de bewoner in de boeien geslagen. Beide personen worden verdacht van het in bezit hebben van en handel in verdovende middelen.

Project

De aanhoudingen vloeien vloeit voort uit het project Pandora, de wijkgerichte aanpak waarbij de politie, gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerken om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen