VV Ons Genoegen houdt internationale vogelshow

Print
VV Ons Genoegen houdt internationale vogelshow

Afbeelding: INGimage

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Vogelvereniging Ons Genoegen uit Horst houdt van vrijdag 22 november tot en met zondag 24 november een internationale vogelshow in Doelhuis De Schutroe aan de Wittebrugweg 1 in Horst.

Naast Ons Genoegen uit Horst nemen tevens verenigingen uit Wanssum, Meijel, Belfeld en Laarbeek deel aan de show. In totaal zijn er vijfhonderdvijfenzeventig vogels te bewonderen van vierenveertig inzenders uit de regio Horst en oostelijk Noord-Brabant.

Een team van keurmeesters beoordeelt de vogels aan de hand van de NBvV-standaardeisen. Op vrijdagavond om 19.30 uur wordt de eigenaar van de mooiste vogel in zijn of haar klasse bekendgemaakt. Tevens zal de verenigingsbeker worden uitgereikt aan de best presterende vereniging. Publiek is op de zaterdag welkom van 10.00 tot 22.00 uur en op de zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Tijdens de showdagen zal tevens het aanbod in de Verkoopklasse te koop worden aangeboden. Deze verkoopactiviteiten stoppen zondag om 15.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen