Tobas Jeugdhulp valt in de prijzen als werkgever

Print
Tobas Jeugdhulp valt in de prijzen als werkgever

Ine Aasted-Madsen van Tobas, met haar zoon Jens en links Lars Finken. Afbeelding: Tobas

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Brunssum / Heerlen / Hoensbroek -

Tobas Jeugdhulp is verkozen als aantrekkelijkste MKB-werkgever van Zuid-Limburg.

Tobas biedt een vervangend thuis aan jongeren vanaf twaalf jaar die vanwege gezinsomstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Er zijn inmiddels vestigingen in Landgraaf, Brunssum, Kerkrade en Heerlen. Op 1 juni 2017 werden de eerste twee personeelsleden aangenomen. Dat aantal is uitgegroeid tot 47 en er zijn nog drie vacatures voor jeugdzorgwerkers.

Tobas is een werkgever die persoonlijk ontplooiing van werknemers hoog in het vaandel heeft en biedt daarvoor scholingsmogelijkheden. Oprichter is oud-Kamerlid Ine Aasted-Madsen. Ze heeft Lars Finken als directeur zorg aangetrokken. Met de komst van haar zoon Jens Aasted-Madsen als directeur bedrijfsvoering is de continuïteit van Tobas jeugdhulp veiliggesteld.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen