Harmonie Diligentia houdt Ikkelder Pubquiz

Print
Harmonie Diligentia houdt Ikkelder Pubquiz

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Eckelrade -

In het kader van het jubileumjaar houdt harmonie Diligentia op zaterdag 30 november vanaf 20.00 uur de Ikkelder Pubquiz. Teams worden uitgedaagd om het in D’r Kaffee het tegen elkaar op te nemen in deze avondvullende Pubquiz.

In deze pubquiz gaan teams de uitdaging aan om gezamenlijk zo veel mogelijk vragen juist te beantwoorden. De ultieme test om te beoordelen hoe het gesteld is met de algemene kennis van de deelnemende teams. Tijdens de vragenrondes zijn er diverse muziek-, foto- en filmfragmenten te beluisteren en te zien. Een aantal Eckelraadse weetjes zullen niet ontbreken. Deelnemers kunnen met het juist beantwoorden van deze weetjes extra punten scoren.

In 2020 is het 100 jaar geleden dat harmonie Diligentia uit Eckelrade is opgericht. Dit jubileumjaar wordt een jaar lang gevierd met verschillende feestelijke activiteiten voor jong en oud. De Ikkelder Pubquiz op 30 november is één van deze activiteiten.

Deelnemen aan deze Pubquiz is mogelijk per team van maximaal 6 personen. De teams kunnen zich inschrijven vóór 20 november via de website www.100jaardiligentia.nl. Deelname kost 2 euro per persoon. De quiz wordt gehouden in D’r Kaffee, Dorpsstraat 37.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen