Basisschool Harlekijn naar halve finale ‘Lang leve de Muziekshow’

Print
Basisschool Harlekijn naar halve finale ‘Lang leve de Muziekshow’

Er zit muziek in groep 7 van Basisschool Harlekijn Baexem. Afbeelding: Ton de Bock

Baexem -

Na een muzikale strijd zijn de leerlingen van de huidige groep 7 van basisschool Harlekijn uit Baexem vorige week zaterdag doorgedrongen tot de halve finale van de ‘Lang leve de Muziekshow’. Ze werden vorig schooljaar uitgeroepen tot de muzikaalste klas van Limburg. Dit leverde een startbewijs op om te strijden tegen de overige Nederlandse provincies in de ‘Lang leve de Muziekshow’.

Wordt Limburg dankzij Harlekijn de muzikaalste provincie van Nederland? Zaterdag streden de Baexemse leerlingen tegen de provincies Flevoland en Zeeland. Harlekijn ging deze wedstrijd met de hoogste eer strijken, waardoor ze nu geplaatst zijn voor de halve finale. Deze is te zien op 7 december om 18.20 uur op NPO 3. In december treedt groep 7, samen met alle muzikaalste klassen van de twaalf provincies, nog op tijdens het Kerstmuziekgala voor onder andere koningin Maxima. Deze opname wordt uitgezonden op Tweede Kerstdag.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen