Musical Kids Heythuysen speelt kerstvoorstelling Scrooge

Print
Musical Kids Heythuysen speelt kerstvoorstelling Scrooge

De leden van Musical Kids Heythuysen zijn flink aan het repeteren voor hun kerstvoorstelling Scrooge. Afbeelding: Desdemona Dance

Haelen -

Na het succes van de musical Annie brengt Musical Kids Heythuysen op 20 december de kerstvoorstelling Scrooge op de planken van Trefcentrum Aldenghoor in Haelen. Het jeugdorkest van Harmonie L’Union en leerlingen van GJIO (Gezamenlijke Jeugd In Opleiding) van Heythuysen, Roggel en Haelen begeleiden de voorstelling met live muziek.

Scrooge is het bekende verhaal van Charles Dickens. De gierige vrek Scrooge krijgt op kerstavond bezoek van drie geesten. Als hij zijn leven niet verbetert, ziet zijn toekomst er gitzwart uit. En kleine Tim, zijn neefje, zal door ziekte ook niet lang meer leven. Of zal Scrooge toch nog iets kunnen betekenen? De musical start om 20.00 uur en is geschikt voor groot en klein. Kaarten zijn te koop bij Spoormakers Interieur en Aldenghoor.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →