Musical Kids Heythuysen speelt kerstvoorstelling Scrooge

Print
Musical Kids Heythuysen speelt kerstvoorstelling Scrooge

De leden van Musical Kids Heythuysen zijn flink aan het repeteren voor hun kerstvoorstelling Scrooge. Afbeelding: Desdemona Dance

Haelen -

Na het succes van de musical Annie brengt Musical Kids Heythuysen op 20 december de kerstvoorstelling Scrooge op de planken van Trefcentrum Aldenghoor in Haelen. Het jeugdorkest van Harmonie L’Union en leerlingen van GJIO (Gezamenlijke Jeugd In Opleiding) van Heythuysen, Roggel en Haelen begeleiden de voorstelling met live muziek.

Scrooge is het bekende verhaal van Charles Dickens. De gierige vrek Scrooge krijgt op kerstavond bezoek van drie geesten. Als hij zijn leven niet verbetert, ziet zijn toekomst er gitzwart uit. En kleine Tim, zijn neefje, zal door ziekte ook niet lang meer leven. Of zal Scrooge toch nog iets kunnen betekenen? De musical start om 20.00 uur en is geschikt voor groot en klein. Kaarten zijn te koop bij Spoormakers Interieur en Aldenghoor.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen