Topturnen Zuid pakt in Sittard opnieuw Nederlandse teamtitel

Print
Topturnen Zuid pakt in Sittard opnieuw Nederlandse teamtitel

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De turnsters van Topturnen Zuid uit Den Bosch hebben voor het tweede jaar op rij de Nederlandse teamtitel gewonnen. Tisha Volleman, Shade van Oorschot, Marit Reijnders en Guusje Majoor kwamen in Sittard tot een puntentotaal van 150,417.

Klaverblad TON Almelo, met Sara van Disseldorp, Marieke van Egmond, Vera Jonker, Laura de Witt en Astrid de Zeeuw, eindigde met 150,034 punten als tweede. Het brons ging naar de ploeg van De Hazenkamp Gymsports uit Nijmegen, met Maartje Wurkum, Jitske Lemmers, Romy Stevens, Zoe Kuijpers en Marrylinn Hendriks (142,568 punten).

In de eerste divisie grepen de turnsters van GTV De Hazenkamp het goud met 144,283 punten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen