Inzamelactie PvdA levert ruim 250 winterjassen op

Print
Inzamelactie PvdA levert ruim 250 winterjassen op

De jassen worden afgeleverd bij de Grabbelton. Afbeelding: PvdA Sittard-Geleen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De inzamelingsactie van de PvdA Sittard-Geleen om winterjassen in te zamelen voor Kledingbank de Grabbelton heeft ruim 250 jassen opgeleverd.

De actie werd op touw gezet na een bericht in De Limburger waarin werd vermeld dat de Geleense Kledingbank dringend op zoek was naar winterjassen. In korte tijd stroomden vanuit de gehele Westelijke Mijnstreek jassen binnen. Zaterdag werden ze afgeleverd bij De Grabbelton. De actie van de PvdA is inmiddels gestopt, maar jassen kunnen nog steeds worden ingeleverd bij De Grabbelton zelf.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen