Inzamelactie PvdA levert ruim 250 winterjassen op

Print
Inzamelactie PvdA levert ruim 250 winterjassen op

De jassen worden afgeleverd bij de Grabbelton. Afbeelding: PvdA Sittard-Geleen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De inzamelingsactie van de PvdA Sittard-Geleen om winterjassen in te zamelen voor Kledingbank de Grabbelton heeft ruim 250 jassen opgeleverd.

De actie werd op touw gezet na een bericht in De Limburger waarin werd vermeld dat de Geleense Kledingbank dringend op zoek was naar winterjassen. In korte tijd stroomden vanuit de gehele Westelijke Mijnstreek jassen binnen. Zaterdag werden ze afgeleverd bij De Grabbelton. De actie van de PvdA is inmiddels gestopt, maar jassen kunnen nog steeds worden ingeleverd bij De Grabbelton zelf.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen