Weer thuiszege voor volleybalsters van Fast

Print
Weer thuiszege voor volleybalsters van Fast

Afbeelding: iStock

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep -

De volleybalsters van Fast hebben ook hun derde thuiswedstrijd gewonnen. In Gennep werd rode lantaarndrager Dros-Alterno verslagen: 3-0.

Al vanaf het begin was duidelijk dat Fast vol voor de overwinning wilde gaan. De hele eerste set stond Fast op voorsprong en werd dan ook, zij het nog met enige moeite, binnen gesleept (25-21). De tweede set was bijna een kopie van de eerste, al werd deze met ruimere cijfers gewonnen (25-16). Pas in de derde set kreeg Fast het moeilijker, maar liet het zich niet gek maken (25-23).

Voor Fast betekende de 3-0 de derde zege in evenzoveel thuiswedstrijden.

Fast blijft door de overwinning op Dros-Alterno op de zesde plaats staan. Die plaats geeft aan het einde van het seizoen recht op een plekje in de kampioenspoule.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen