Weer nederlaag voor volleybalsters van Peelpush

Print
Weer nederlaag voor volleybalsters van Peelpush

Afbeelding: iStock

Meijel -

Peelpush heeft voor de tweede week op rij niet weten te winnen. Regio Zwolle Volleybal was in Meijel te sterk voor de volleybalsters: 2-3.

Na een uitstekend begin in de eerste set, keek Peelpush opeens tegen een 8-11 achterstand aan. Pas bij 17-21 kregen de Meijelnaren het weer op de heupen. Na een reuze spannend slot met een hoop setpoints voor beide teams, was het uiteindelijk Regio Zwolle dat de buit pakte: 32-34.

Ook in set twee en drie waren beide teams weer aan elkaar gewaagd, maar liet Peelpush zich niet kennen. Die sets werden dan ook met speels gemak gewonnen (25-18 en 25-17). Door het verlies in de vierde set (20-25) moest er een vijfde en beslissende set aan te pas komen. Daarin kon Peelpush een snelle 3-8 achterstand niet meer omdraaien (9-15).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen