Eaters toont twee gezichten

Print
Eaters toont twee gezichten

Afbeelding: iStock

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Microz Eaters heeft zich zondagavond geweldig hersteld door het Duitse Hamm in extremis te verslaan: 2-1. In de laatste twintig seconden sleepte aanvaller Marco Postma de zege binnen met een wereldtreffer.

De Eaters moesten ook wel iets goedmaken voor eigen publiek nadat het zaterdag keihard onderuit ging in Zoetermeer: 6-0 (BeNe League). In de Inter Regio Cup laten de Geleners echter zien dat ze heel goed uit de voeten kunnen tegen Duitse opponenten. De meeste Duitse teams spelen zeer open zonder het spel te ontregelen met onnodige overtredingen. Eaters wint vooralsnog al zijn duels en staat fier bovenaan.

In de BeNe League is de start een stuk stroever, zaterdag verloor het in Zoetermeer voor de tweede maal op rij: ditmaal met 6-0. Zonder de geblesseerde Luca Heutmekers (gebroken neus) en Akim Ramoul (zware kaakontsteking) waren de Eaters onherkenbaar. Ook aanvoerder Vadim Gyesbreghs ontbrak dit weekend omdat hij op vrijdag vader werd van een zoontje.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen