Nieuwjaarsconcert Koninklijke en Concordia

Harmonie Concordia uit Melick. © Harmonie Concordia

Koninklijke Harmonie Roermond en Harmonie Concordia Melick luiden op zaterdag 4 januari het nieuwe jaar in met een gezamenlijk Nieuwjaarsconcert in Theater Hotel de Oranjerie te Roermond.

Redactie

Het concert wordt om 18.30 uur geopend door de Koninklijke Harmonie Roermond onder leiding van Wouter Pletzers. De jonge dirigent uit Meerssen maakt hiermee zijn debuut bij het Nieuwjaarsconcert van de Koninklijke. Na de pauze is het de beurt aan Harmonie Concordia Melick onder leiding van Martijn Pepels. In het concert van Concordia is een hoofdrol weggelegd voor de 15-jarige Steffi Wolters, die als soliste op alt-saxofoon optreedt. Kaarten voor dit concert kosten 12,- euro per persoon en zijn verkrijgbaar bij zowel de Koninklijke als bij Concordia of via www.concordiamelick.nl/tickets. Kinderen onder 16 jaar hebben gratis toegang.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal