Nieuwjaarsconcert Koninklijke en Concordia

Print
Nieuwjaarsconcert Koninklijke en Concordia

Harmonie Concordia uit Melick. Afbeelding: Harmonie Concordia

Roermond / Melick -

Koninklijke Harmonie Roermond en Harmonie Concordia Melick luiden op zaterdag 4 januari het nieuwe jaar in met een gezamenlijk Nieuwjaarsconcert in Theater Hotel de Oranjerie te Roermond.

Het concert wordt om 18.30 uur geopend door de Koninklijke Harmonie Roermond onder leiding van Wouter Pletzers. De jonge dirigent uit Meerssen maakt hiermee zijn debuut bij het Nieuwjaarsconcert van de Koninklijke. Na de pauze is het de beurt aan Harmonie Concordia Melick onder leiding van Martijn Pepels. In het concert van Concordia is een hoofdrol weggelegd voor de 15-jarige Steffi Wolters, die als soliste op alt-saxofoon optreedt. Kaarten voor dit concert kosten 12,- euro per persoon en zijn verkrijgbaar bij zowel de Koninklijke als bij Concordia of via www.concordiamelick.nl/tickets. Kinderen onder 16 jaar hebben gratis toegang.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →