Politiecontrole in Zuid-Limburg: drie aanhoudingen verricht

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag drie aanhoudingen verricht in het zuiden van de provincie.

Redactie

Dat meldt de politie op Facebook.

Op de A2 bij Maastricht werd een 33-jarige automobilist uit Sittard-Geleen aangehouden, omdat hij soft- en harddrugs bij zich had. Ook troffen agenten een geldbedrag aan dat bestemd was voor handel. Later werd in zijn woning ook nog drugs gevonden. Alle goederen werden in beslag genomen. Na een verhoor mocht de man weer gaan.

Opnieuw was het raak op de A2 bij Maastricht. Daar hield de politie een 29-jarige man aan, omdat hij gezocht werd voor een openstaande gevangenisstraf van enkele weken. De man uit Heerlen werd in de boeien geslagen en moet zijn straf direct uitzitten.

Diezelfde nacht trok een automobilist in Kerkrade de aandacht van de agenten. De automobilist had te veel gedronken. De beginnend bestuurder blies ruim tien keer de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal