Politiecontrole in Zuid-Limburg: drie aanhoudingen verricht

Print
Politiecontrole in Zuid-Limburg: drie aanhoudingen verricht
Maastricht / Itteren / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek / Kerkrade / Eygelshoven -

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag drie aanhoudingen verricht in het zuiden van de provincie.

Dat meldt de politie op Facebook.

Op de A2 bij Maastricht werd een 33-jarige automobilist uit Sittard-Geleen aangehouden, omdat hij soft- en harddrugs bij zich had. Ook troffen agenten een geldbedrag aan dat bestemd was voor handel. Later werd in zijn woning ook nog drugs gevonden. Alle goederen werden in beslag genomen. Na een verhoor mocht de man weer gaan.

Opnieuw was het raak op de A2 bij Maastricht. Daar hield de politie een 29-jarige man aan, omdat hij gezocht werd voor een openstaande gevangenisstraf van enkele weken. De man uit Heerlen werd in de boeien geslagen en moet zijn straf direct uitzitten.

Diezelfde nacht trok een automobilist in Kerkrade de aandacht van de agenten. De automobilist had te veel gedronken. De beginnend bestuurder blies ruim tien keer de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen