Sinterklaas komt naar Beegden

Het beviel Sinterklaas vorig jaar zo goed in Beegden dat hij ook dit jaar weer een bezoek aan ‘ t Leuke brengt. © KVW Beegden

Een week nadat Sinterklaas voet op Nederlandse bodem heeft gezet, komt hij zondag met een aantal Pieten weer naar Beegden. Alle kinderen van Beegden worden om 11.00 uur verwacht in Gemeenschapshuis ’t Leuke aan de Leukenstraat 6.

Redactie

In de zaal zijn plaatsen aangewezen voor alle Beegdense dreumesen, peuters, kleuters en kinderen tot en met groep 8. Ze mogen allemaal persoonlijk, eventueel met tekening of knutselwerkje, bij de Sint komen. De ‘Sint-Bon’ die ze dan krijgen, kunnen ze na afloop, om circa 12.30 uur, bij de Pieten inleveren voor een traktatie in de vorm van een verrassingszak. Er zijn ook verschillende knutselactiviteiten en Pietenspelletjes en -dansjes.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal