Sinterklaas komt naar Beegden

Print
Sinterklaas komt naar Beegden

Het beviel Sinterklaas vorig jaar zo goed in Beegden dat hij ook dit jaar weer een bezoek aan ‘ t Leuke brengt. Afbeelding: KVW Beegden

Beegden -

Een week nadat Sinterklaas voet op Nederlandse bodem heeft gezet, komt hij zondag met een aantal Pieten weer naar Beegden. Alle kinderen van Beegden worden om 11.00 uur verwacht in Gemeenschapshuis ’t Leuke aan de Leukenstraat 6.

In de zaal zijn plaatsen aangewezen voor alle Beegdense dreumesen, peuters, kleuters en kinderen tot en met groep 8. Ze mogen allemaal persoonlijk, eventueel met tekening of knutselwerkje, bij de Sint komen. De ‘Sint-Bon’ die ze dan krijgen, kunnen ze na afloop, om circa 12.30 uur, bij de Pieten inleveren voor een traktatie in de vorm van een verrassingszak. Er zijn ook verschillende knutselactiviteiten en Pietenspelletjes en -dansjes.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen