Perfect loopweer tijdens Grenslaup Vosseven

De kou deerde de deelnemers aan de Grenslaup Vosseven niet. Sterker nog, volgens de lopers was het perfect loopweer. © Jos Smeets

Het was zonnig, maar koud. Perfect loopweer volgens de deelnemers aan de Grenslaup Vosseven die zondagmorgen plaatsvond in het gelijknamige natuurgebied in Stramproy.

Redactie

Hoewel er diverse ander hardloopevenementen op dezelfde dag werden verlopen, wisten velen de weg naar Stramproy te vinden. Onder de vaste lopers ook enkele nieuwelingen die het parcours voor de eerste keer verkenden. De deelnemers hadden de mogelijkheid om anderhalf uur lang keuzes te maken uit vier met gekleurde pijlen uitgezette routes. Van de organiserende vereniging namen er zeventien lopers deel. De gelegenheid werd tevens aangegrepen om de nieuwe ouftits voor de organisatoren binnen de Grenslaupers te presenteren. Een warme jas voor de mensen die binnen de vereniging bezig zijn met opzetten en uitvoeren van wedstrijden, trimlopen en gastlopen. Zondag staat de volgende loop op het programma: de 31e editie van de Halve van Ell. Wie een keer wil proeflopen bij de Grenslaupers kan zes weken gratis meetrainen. Meer informatie is te verkrijgen via secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal