Samenwerking

Speeltuin en ‘t Luukske slaan handen ineen

Print
Speeltuin en ‘t Luukske slaan handen ineen

Monique Visser (Stichting Speeltuin) draagt de sleutels over aan Maurice Bergmans van ‘t Luukske.

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

De besturen van stichting Speeltuin Wellerlooi en MFC ’t Luukske hebben besloten om met ingang van 1 januari de krachten te bundelen. MFC ’t Luukske neemt vanaf die datum het beheer van de speeltuin in Wellerlooi aan de Vinkenkamp over.

Een deel van de huidige bestuursleden van de speeltuin stichting neemt vanaf 1 januari zitting in een nieuwe speeltuincommissie van ’t Luukske, die een lid afvaardigt in het bestuur van ’t Luukske. De samenwerking bevordert vooral de efficiëntie. Monique Visser, voorzitter Stichting Speeltuin zegt: ,,Door bundeling van krachten is de lijn naar de werkgroep van de speeltuin een stuk korter en zo ook naar de benodigde inzet voor onderhoud en behoud van de speeltuin en het beleid van de gemeente hieromtrent. Samen staan we sterker. ” Maurice Bergmans, de voorzitter van MFC ’t Luukske vult aan: ,,De speeltuin is een logische aanvulling op de activiteiten van MFC ’t Luukske. We beheren al het terrein achter ’t Luukske met het trapveldje en het GreenTeam is gevestigd in ’t Luukske. Door steeds meer samen te werken houden we het dorp leefbaar.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen