Christmas and Vintage Fair op Kasteel Daelenbroeck

De beurs vindt plaats in de sprookjesachtige locatie Kasteel Daelenbroeck. © Heerenland Events

Heerenlanden Events tekent voor de organisatie van de Christmas and Vintage Fair, komnde zaterdag en zondag in de hoofdburcht op Landgoed Kasteel Daelenbroeck aan de Kasteellaan 2 in Herkenbosch. Tevens lanceert de organisatie op zaterdag rond de klok van 16.45 uur een nieuw magazine met de titel ‘Best of Brocante’.

Redactie

De Ridder- en Rentmeesterzaal en diverse 14e-eeuwse gewelven lenen zich uitstekend voor de uitstalling van de brocanteurs die met hun schatten en vondsten vanuit Frankrijk, België en Engeland naar Herkenbosch afreizen. De kerstsfeer viert hoogtij tijdens de fair met kramen vol oude kerstballen, oude meubeltjes en brocante. Het nieuwe magazine ‘Best of Brocante’ staat boordevol informatie over de locaties, fairs, de winkeltjes van de standhouders enzovoorts. Wie de presentatie bij wil wonen, kan zich aanmelden via http://bit.ly/best-of-brocante. Het magazine is zondag voor 3 euro ook verkrijgbaar op het kasteel. In de Pallandtzaal kan er tussen het struinen door gepauzeerd worden.

De entree tot de Christmas and Vintage Fair bedraagt 3,50 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen. Parkeren is gratis. Het kasteel is zaterdag open van 10.00 tot 16.30 uur en zondag van 10.30 tot 16.30 uur.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal