Prins Marcel I en Prinses Anita nieuw prinsenpaar Ospel

Prins Marcel I en Prinses Anita zwaaien komend vastelaovendjseizoen de scepter over de Vlikkestaekers in Ospel. © Aneta Martens Fotografie

De Vlikkestaekers uit Ospel hebben zaterdagavond de 51-jarige Marcel Reijnders en de eveneens 51-jarige Anita Reijnders-Hannen in het Peeljuweel uitgeroepen als het nieuwe prinsenpaar 2019/2020. Prins Marcel I is de vijftigste prins van de Vlikkestaekers.

Redactie

Marcel en Anita hebben de orde van ’t krakendj microfeunke’ ingesteld en regeren komend vastelaovendjseizoen onder het motto: ‘Effe gein wit of zwert, mer fieëste met ’n roeëd-gael-greun Vlikke-hert!’ Naast het runnen van hun buitenhuis Alba Nera, is Marcel tijdens zijn resterende tijd te vinden op de tennisbaan of bij VC Fortutas waar hij onder andere volleybaltrainingen verzorgt voor de jeugdteams. Ook is hij hier kaderlid. Sinds 2015 doet hij mee aan de liedjesavond en de optocht in Ospel. Vastelaovendj vieren is aan hem dus wel besteed. Als Anita naast haar werkzaamheden voor Alba Nera en haar eigen adviesbureau op het gebied van loon- en salarisadministratie nog tijd over heeft, slaat ze graag een balletje op de tennisbaan of leeft zich uit in de keuken. Marcel en Anita hebben samen twee kinderen: Björn (19) en Steffi (16). Steffi was in 2015 jeugdprinses van de Jóng Vlikke. Ze houden receptie op zondag 26 januari vanaf 13.00 uur bij het Peeljuweel. Iedereen is welkom.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal