Muziek

Doe Maar voor concert naar Rodahal in Kerkrade

Henny Vrienten op Bospop in 2017. © Mitchell Giebels

Doe Maar treedt volgend najaar met de nieuwe toernee ‘Lijf aan Lijf’ langs Nederlandse clubs. De band staat op zaterdag 14 november 2020 in de Rodahal in Kerkrade.

onze verslaggeefster

In 2018 werd het veertigjarig jubileum van Doe Maar gevierd met een uitverkochte clubtour. „De bedoeling van onze vorige tournee was dat we terug wilden naar het clubcircuit, waar we vroeger niet konden spelen omdat we te groot waren. Wij wilden weer naar de kleine clubs, zoals we begonnen zijn, dicht bij de mensen. Dat is ons zo goed bevallen, dat we onszelf afvroegen: ‘Waarom doen we dit niet nog een keer?’ Dus dat gaan we doen”, aldus Henny Vrienten. Ernst Jansz: „Met z’n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op zo’n klein podium. Ik kijk er nu al heel erg naar uit.”

Toer

Naast de show Kerkrade staat Doe Maar ook in Nijmegen, Zwolle, Brussel, Utrecht, Groningen, Enschede, Den Haag, Tilburg, Antwerpen en Eindhoven op de planken. De tournee wordt op 17 november 2020 afgesloten in Paradiso in Amsterdam.

De kaartverkoop voor het concert in Kerkrade begint vrijdag 22 november.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal