Buurtpreventie loopt voor veilig Stramproy

Print
Buurtpreventie loopt voor veilig Stramproy

Het actieve Buurtpreventieteam wandelt enkele avonden per week door Stramproy. Afbeelding: Buurtpreventie Stramproy

Stramproy -

De vrijwilligers van Buurtpreventie Stramproy hebben sinds de oprichting in maart allerlei inbraakgevoelige situaties gesignaleerd. Ze roepen via deze weg inwoners nogmaals op om bij herkenning van onderstaande situaties dit in de toekomst te voorkomen of te verbeteren.

Zo troffen ze meermaals auto’s en aanhangwagens aan die niet afgesloten waren, kliko’s die een opstap kunnen zijn naar een plat dak of ramen, ramen die openstonden, fietsen die niet waren afgesloten, deuren of poorten die open stonden, ladders die ‘gebruiksklaar’ stonden, geen of slechte buitenverlichting bij buitendeuren, opritten en achterpaden.

De vrijwilligers lopen enkele avonden in de week een route door het dorp om Stramproy veilig te houden. Ze zijn herkenbaar aan de groene hesjes met het opschrift ‘buurtpreventie Stramproy’. Wie ook mee wil lopen, kan zich aanmelden via stramproybp01@gmail.com

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen