Stefan Coenen prins van D’n Uul van den Grauwert uit Montfort

Prins Stefan I en zijn adjudanten van D’n Uul van den Grauwert uit Montfort. © Thieu Smeets

Stefan Coenen zwaait dit seizoen de scepter over het rijk van D’n Uul van den Grauwert in Montfort. Prins Stefan I wordt bijgestaan door zijn adjudanten Dennis Zeelen, Frank Cremers en Johan van Pol en regeert onder de lijfspreuk ‘Daag te kort, nachte lank’.

Rob van Deurzen

© Thieu Smeets

Stefan Coenen is geboren en getogen in Montfort. Hij is 44 jaar en vrijgezel. Zijn grootste trots is dochter Fleur. Coenen is al 24 jaar lid van D’n Uul van den Grauwert. Met het prinsschap gaat een droom in vervulling.

In het dagelijks leven is prins Stefan I teamleider bij Eriks Aandrijftechniek in Roermond. In zijn vrije tijd doet hij graag leuke dingen met dochter Fleur. Ook gaat hij geregeld op stap. Coenen is lid van golfbiljartclub Biej De Vogel en speelt in het 35+ team van voetbalclub SNA. In de wintermaanden is hij vaak op pad met de Montforter vastelaovesvereniging. Als er tijd over is kijkt hij op televisie graag naar sport of een film en leest hij graag.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal